affiche-jubbega_28-10De jaarlijkse thema/avond in het MFG
‘De Kompenije’ aan de Ericalaan in Jubbega trekt altijd veel publiek. Op een leuke en toegankelijke wijze wordt een belangrijk item uit de historie van het dorp  (en omgeving) voor het voetlicht gebracht. Zo kwamen al eerder aan bod: de vervening, het Buurthuis, de ambachtsschool en de Zuivelfabriek.

Dit jaar is er een inventarisatie gemaakt van alle bedrijven, bedrijfjes, horeca en winkels die ooit in Jubbega, Schurega of Hoornsterzwaag waren. Er zijn veel foto’s om te laten zien en er is ruimte voor de verhalen hierover.

De avond begint
om 19.30 uur, de toegang is gratis en het eerste kopje koffie ook! In de pauze is er tijd om bij te praten.

Van harte welkom en hoort zegt het voort.

cafe winkel Pieters aan de Holkemawijkgrupstra Rijwielhandel Jubebga